INDEX
O NAMA
GRAD
PRIVATNI SMJEŠTAJ
PLAZE
DOWNLOADS
KONTAKT


STUDIO ZA NJEGU
TIJELA "VENERA"
VL. IVANA VAREŠEVAC
BENIĆI 44
51260 CRIKVENICA
098/ 882 761
 


Poštovani čitatelji !

Drago mi je da Vam se mogu predstaviti i na ovaj način putem interneta. Moje ime je Ivana Vareševac. Završila sam srednju školu za kozmetičarku u Opatiji, te nakon srednje škole odlučila sam proširiti svoje znanje i tako sam upisala školu za medicinskog masera, u Opatiji sam slijedeće godine krenula i u školu za aromamasera. Danas sa 23 godine već dvije i pol godine vodim svoj kozmetički salon i jako sam zadovoljna postignutim rezultatima zajedno sa svojim klijentima.

Posjećujem brojne sajmove i seminare te sam još uz tri škole završila i mnogobrojne seminare koji mi pomažu u postizanju mojih rezultata.

Od nekih seminara izdvojila bih rain - drop tehniku koja mi je inače jako prirasla srcu zbog načina primjene i super rezutata koje sam dobila od nje.
Također bih izdvojila i objavu članka o mom kozmetičkom salonu u časopisu Tena na koju sam jako ponosna.
U Studiu za njegu tijela "Venera" možete isprobati različite tehnike masaže ( klasična švedska masaža, hot-stone masaža, aromamasaža, raindrop tehnika, aromamasaža glave ručnikom, refleksologija, aromarefleksologija, antistresna masaža, anticelulitna masaža..), mnogobrojne tretmane lica ( voćnim kiselinama, čišćenje lica vakum aparatom, regenerativni tretmani zrelije kože, tretmani za akne, masaža lica,vrata i dekoltea...), razni tretmani tijela protiv celulita, solarij, depilacija hladnim voskom i što je najvažnije dobit ćete razne savijete i ideje za kućnu njegu lica i tijela, te možete i razveseliti svoje najdraže poklon bonom . . .
Posebno što bih izdvojila jest individualni pristup svakom klijentu. Odnosno termini se zakazuju obvezno radi poštivanja intimnosti svakog klijenta.
Svakom klijentu se posebno posvećuje vrijeme koje provedu u salonu.

Lagana muzika, svijeće stvaraju očaravajuću atmosferu posebno kod masaže, radi ugođaja jer mi je važno da osoba ima sve uvijete za relaksaciju.

Od trenutka kada uđete u moj studio Vi ste najvažnija osoba i samo se Vama posvećujem bez zvonjenja mobitela, telefona i upadanja drugih osoba u prostoriju, to je Vaše vrijeme i posvećeno je samo Vama...

Za Vas ću na ovoj internet stranici pisati razne članke o masaži, aromaterapiji, tretmanima lica aknama i sl ..

Vaša kozmetičarka    I v a n a ...

..............................................
     
  HOME
  MASAŽA
     
...............................................
Design: AD Studio © All Rights reserved for Crikvenica.net